Nyproduktion sydvästra skåne

Tillbyggnad

Anlita oss för tillbyggnad

Tillbyggnad är ett väldigt bra alternativ för att öka bostadens storlek och få plats för mer. En tillbyggnad kan bli nödvändig om familjen växer, för att få mer förvaringsutrymme eller för att göra ett eller flera rum större och luftigare. En tillbyggnad kan variera mycket i storlek beroende på kundens behov, och kan därmed ta allt från någon vecka till månader att göra klart.

Det blir allt vanligare med tillbyggnationer då många väljer att bygga ut och bo kvar i sitt hus istället för att sälja och köpa nytt. Vill du diskutera tillbyggnadsmöjligheter i ditt hem är du varmt välkommen att kontakta oss. Tillsammans kan vi hitta lösningar och alternativ som passar både dina behov och din budget.

Kontakta oss så berättar vi mer.

tillbyggnad villa helsingborg

Vad som ingår vid tillbyggnad

Vid tillbyggnad hjälper vi er hela vägen från start till mål. Du kan kontakta oss redan i planeringsstadiet för att se över möjligheterna till tillbyggnad i ditt hem. Några exempel på tjänster som kan ingå vid tillbyggnad är:

  • Ritningar
  • Markjobb och grund
  • Byggprocess
  • Inköp och förhandling med leverantörer
  • Montering och installationer av vitvaror m.m.
  • Färdigställa för inflytt.

Kontakta oss för mer information och offert.

Vanliga frågor om tillbyggnad

Vad kostar det att göra en tillbyggnad?

Det är svårt att svara på exakt vad tillbyggnad kostar då det varierar mycket från projekt till projekt beroende på tillbyggnadens storlek och val av material. Kontakta oss så berättar vi mer och kan ge ett ungefärligt pris per kvadratmeter.

Hur lång tid tar det att göra en tillbyggnad?

Tidsåtgången för att genomföra en tillbyggnation varierar mycket beroende på storleken och projektets komplexitet och kan ta allt ifrån någon enstaka vecka till flera månader att genomföra.

Vad behöver jag tänka på innan tillbyggnaden påbörjas?

Det är viktigt att du funderat på vad du vill uppnå med tillbyggnaden, dvs. vilka funktioner tillbyggnaden bör uppfylla. Du kan alltid kontakta oss för att få hjälp med idéer och för att hitta lösningar som lämpar sig för just dina behov.

Behöver jag bygglov för tillbyggnad?

Ja, du behöver oftast bygglov för tillbyggnad. Du kan läsa mer på Boverket.se eller kontakta din kommun om du är osäker på vad som gäller för dig.

Gäller ROT-avdrag vid tillbyggnad?

Ja, ROT-avdraget gäller vid tillbyggnad förutsatt att du är berättigad att nyttja avdraget. Du kan läsa mer om ROT-avdraget på Skatteverket.